top of page
estampat-groc_baobab.png
broccoli_logo_allargat.gif

QUI SOM? 

Nosaltres

Ens agrada apropar la cuina a través de contes i aventures als més petits de casa i a les seves famílies. The Broccoli Tribe és un projecte educatiu que fusiona la creativitat i la cuina.

Al capdavant de The Broccoli Tribe hi ha la Queralt i la Núria, dues germanes bessones que combinen la passió per l'educació i les ganes de crear materials i experiències inoblidables.

Compartim experiències educatives que donen eines als més petits per a poder-se desenvolupar en aquest món de canvis constants.

 

La cuina dóna l'oportunitat de treballar molts aspectes necessaris en el creixement dels nens i nenes. És una activitat perfecta per ajudar als nens i nenes a interioritzar processos creatius, organitzar i definir projectes, aprendre a buscar solucions en un context motivador i altament experimental (teoria, pràctica, prova i error constant i grans dosis de felicitat).

 

Els tallers són per a nosaltres un espai d'enriquiment mutu, el contacte amb els més petits i les famílies, els moments plegats, els riures, les presses per tenir els plats a punt són font d'inspiració per als KITs de cuina. Els KITs permeten portar els nostres tallers a les vostres cases i seguir gaudint amb la família. Experiències Take Away!

 

A The Broccoli Tribe les receptes mai van soles: personatges, històries, contes, viatges, accidents a la cuina, acompanyen als nens i nenes i les seves famílies en un món d'aventures culinàries inoblidables. No ens agraden les coses avorrides, a vegades si cal, fem una mica de teatre. A cada KIT us presentem una nova aventura

No us perdeu l'experiència d'una aventura culinària amb The Broccoli Tribe, serà inoblidable!

_MG_6579.JPG
bottom of page