estampat-groc_baobab.png
broccoli_logo_allargat.gif

QUI SOM? 

Nosaltres

Ens agrada apropar la cuina a través de contes i aventures als més petits de casa i a les seves famílies. The Broccoli Tribe és un projecte educatiu que fusiona la creativitat i la cuina.

Al capdavant de The Broccoli Tribe hi ha la Queralt i la Núria, dues germanes bessones que combinen la passió per l'educació i les ganes de crear materials i experiències inoblidables.


Som les petites d'una gran família. Ens agrada inventar, crear i sobretot compartir moments junts. Com més gent, millor!

Quan érem petites, la cuina de casa semblava un restaurant, l'entrada un taller de treballs manuals i el pati un laboratori d'experiments (sovint perillosos i poc recomanables). L'avorriment: inexistent!

El divendres al vespre l'activitat principal era preparar les masses de pizza, el sofregit de tomàquet i muntanyes gegants de formatge ratllat. Cadascú enfeinat amb la seva pizza, cadascú cercant cuinar la millor.

_MG_6579.JPG

Els més atrevits, provant ingredients nous, els més reservats, calculant la quantitat perfecta de cada ingredient.  

Amb el temps... coques, empanades, quiches, pastes de full salades, canapès, gelats... A poc a poc cap recepta se'ns resisteix!

 

En aquest projecte trobareu l'essència i la creativitat d'aquells moments. Les ganes de compartir experiències educatives que donin eines als més petits per a poder-se desenvolupar en aquest món de canvis constants.

 

La cuina dóna l'oportunitat de treballar molts aspectes necessaris en el creixement dels nens i nenes. És una activitat perfecta per ajudar als nens i nenes a interioritzar processos creatius, organitzar i definir projectes, aprendre a buscar solucions en un context motivador i altament experimental (teoria, pràctica, prova i error constant i grans dosis de felicitat).

 

Els tallers són per a nosaltres un espai d'enriquiment mutu, el contacte amb els més petits i les famílies, els moments plegats, els riures, les presses per tenir els plats a punt són font d'inspiració per als KITs de cuina. Els KITs permeten portar els nostres tallers a les vostres cases i seguir gaudint amb la família. Experiències Take Away!

 

A The Broccoli Tribe les receptes mai van soles: personatges, històries, contes, viatges, accidents a la cuina, acompanyen als nens i nenes i les seves famílies en un món d'aventures culinàries inoblidables. No ens agraden les coses avorrides, a vegades si cal, fem una mica de teatre. A cada KIT us presentem una nova aventura

No us perdeu l'experiència d'una aventura culinària amb The Broccoli Tribe, serà inoblidable!