top of page
estampat-groc_baobab.png
broccoli_logo_allargat.gif

AVÍS LEGAL

Avís legal

En aquest espai trobaràs tota la informació referent a les condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i el propietari d’aquesta web.

El domini d’aquesta web és www.thebroccolitribe.com 

La funció de la web és la d’oferir un espai on presentar el treball de The Broccoli Tribe, gaudir dels continguts i accedir als productes dissenyats per The Broccoli Tribe.

En accedir a la web, accedeixes a la condició d’USUARI, acceptant les condicions d’ús de la mateixa pàgina web. No obstant això, el fet d’utilitzar la web no significa l’inici d’una relació laboral/comercial entre nosaltres.

Com a usuari et compromets a fer un ús adequat dels continguts que s’ofereixen a través de la mateixa web, et compromets, entre altres coses, a no utilitzar els continguts per a:

  • Incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

  • Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, apologia al terrorisme o atemptat contra drets humans.

 la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema que sigui susceptible de provocar els danys anteriorment mencionats.

  • Intentar accedir i, si s’escau, utilitzar les comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

Ens reservem el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona i/o que siguin discriminatoris. No serem responsables de les opinions escrites pels usuaris a través de les eines de participació que puguin crear-se, conforme al previst amb la normativa d’aplicació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els copyrights, marques registrades i altres drets de propietat intel·lectual sobre els materials o continguts que es publiquen com a part de la pàgina web corresponen en tot moment a l’empresa i/o a qui atorga llicència per al seu ús. Podreu fer ús d’aquest material únicament en la forma en què us ho autoritzem expressament nosaltres mateixos i/o els qui atorguen llicència per aquest fi. 

La Llicència d’ús està protegida per Creative Commons, a la pròpia pàgina web veure-ho l’icona que en descriu el seu ús.

bottom of page