top of page
estampat-groc_baobab.png
broccoli_logo_allargat.gif

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta política de privacitat estableix com The Broccoli Tribe utilitza i protegeix qualsevol informació que vostè dóna a The Broccoli Tribe quan visita i utilitza la web www.thebroccolitribe.com

The Broccoli Tribe es compromet a garantir que la seva privacitat està protegida. Si li demanem que proporcioni alguna informació mitjançant la qual pugui ser identificat en utilitzar aquest lloc web, pot estar segur que només s’utilitzarà d’acord amb aquesta declaració de privacitat.

The Broccoli Tribe pot modificar aquesta política de tant en tant actualitzant aquesta pàgina. Li recomanem que consulti aquesta pàgina de tant en tant per assegurar-se que segueix d’acord amb la política de privadesa Ha de consultar aquesta pàgina de tant en tant per assegurar-se que està satisfet amb els canvis.

QUÈ RECOPILEM?

Podem recopilar la informació següent:

Nom, informació de contacte, incloent-hi una adreça de correu electrònic, adreces IP utilitzades per a connectar amb la pàgina web, desde d’inici de sessió, historial de compres. Informació demogràfica, com ara codi postal, preferències i interessos. Altra informació rellevant per a enquestes de clients i/o ofertes. I detalls de facturació.

QUÈ FEM AMB LA INFORMACIÓ QUE RECOPILEM?

Requerim aquesta informació per entendre les seves necessitats i brindar-li un millor servei, i, en particular, per les raons següents:

  • Registre intern.

  • Podem enviar periòdicament butlletins informatius, materials i recursos gratuïts, promocions i ofertes especials o altres informacions que creguem que poden ser interessants per a vostè.

  • Podem utilitzar la informació per millorar i ajustar l’oferta de productes i serveis que més s’ajustin a les seves necessitats.

  • De tant en tant també podem usar la seva informació per posar-nos en contacte amb vostè amb finalitats d’investigació de mercat. Podem comunicar-nos amb vostè per correu electrònic, telèfon, fax o correu. 

COM RECOPILEM LA INFORMACIÓ?

La pàgina web www.thebroccolitribe.com està allotjada en la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre’t els nostres productes i serveis. Les teves dades poden emmagatzemar-se a través de l’emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells guarden les teves dades en servidors segurs darrere d’un firewall.

Totes les passarel·les de pagament directes oferides per wix.com i utilitzades per The Broccoli Tribe s’adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS administrats pel PCI Securyty Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover. Els requisits de PCI-DSS ajuden a grantitzar el maneig segur de la informació de la targeta de crèdit per part de la nostra botiga i els seus proveïdors de serveis.

COM ENS COMUNIQUEM?

Podem comunicar-nos amb vostè per notificar-li coses del seu compte, per solucionar problemes amb el seu compte, resoldre una disputa, cobrar tarifes o diners que es deuen, per sondejar les seves opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per tenir actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan sigui necessari per a contactar per fer complir el nostre acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb vostè. A aquests efectes, podem comunicar-nos amb vostè per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Vostè pot optar per restringir la recopilació o l’ús de la seva informació personal de les maneres següents:

Si en algun moment desitja que deixem de processar les seves dades, contacti amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic a thebroccolitribe@gmail.com i donarem de baixa el seu consentiment per a la recopilació d’informació.

Per altra banda, si vol en algun moment, modificar o canviar les dades, també ens pot contactar a través del nostre correu electrònic thebroccolitribe@gmail.com

No vendrem, distribuirem ni llogarem la seva informació personal a tercers llevat que tinguem el seu permís o que la llei així ho exigeixi. Podem utilitzar la seva informació personal per enviar-li informació promocional sobre tercers que creguem que pot resultar del seu interès en cas que ens comuniqui la seva voluntat en aquest sentit.

ENLLAÇOS A ALTRES LLOCS WEB

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web d’interès. Tanmateix, una vegada vostè hagi utilitzat aquests enllaços per sortir del nostre lloc, ha de tenir en compte que no tenim cap control sobre aquell altre lloc web. Per tant, no ens podem responsabilitzar de la protecció i la privacitat de qualsevol informació que proporcioni mentre visiti aquests llocs. 

SEGURETAT

Ens comprometem a garantir que la seva informació estigui segura. Amb la finalitat de prevenir l’accés no autoritzat o la divulgació de dades, hem posat en marxa procediments físics, electrònics i de gestió adequats per salvaguardar i assegurar la informació que recopilem en línia.

No garantitzem la continuïtat, disponibilitat i utilitat de la web, ni dels continguts o serveis. Farem tot el possible per al bon funcionament de la mateixa, tanmateix, no ens responsabilitzem que l’accés a aquesta web no sigui en algún moment interromput o que estigui lliure d’error.

Política de privacitat

bottom of page