top of page
estampat-groc_baobab.png
broccoli_logo_allargat.gif

MÈTODE 

Com són els tallers de cuina The Broccoli Tribe?

La major part del Taller es desenvolupa en l’àrea culinària. Els ingredients, els estris i els processos de cuinar centraran la major part del Taller.  

S’introdueix el Taller a partir d’una història, d’uns personatges. A vegades aquests personatges tenen problemes i ajudem a resoldre’ls. Altres vegades ens donen pistes per avançar en el projecte.

El Taller farà èmfasis en la part artística. Prioritzarem la part de creació, l'estètica, els colors, les formes, els materials, les tècniques  i les textures.

Tallers que fan èmfasi en el procés creatiu. Hi trobareu materials dissenyats per treure el màxim de creativitat dels participants i trobar els recursos necessaris per a la solució.

Es fomenta l'intercanvi d’idees, la planificació, la repartició de tasques,... El treball cooperatiu funciona com un engranatge, cada talent individual es comparteix en l'equip i la suma d'aquests converteix l'experiència en un èxit.

Ajuda'm a fer-ho tot sol.

La dinàmica dels tallers s'inspira en els mètodes pedagògics actuals i en el design thinking. Hi podreu trobar enigmes, jocs i descobriments que desvetllem a mesura que avança l’activitat.

 

​Utilitzant  el design thinking, fem un viatge creatiu i sensorial que ens permet intercanviar idees, analitzar-les, prioritzar-les i escollir les millors solucions per a cada repte i moment.

Lluny de ser tallers pautats on tot està definit, els nostres tallers potencien de manera global i col·laborativa la resolució de problemes, el treball en equip, l’intercanvi d’idees i l’organització de processos, entre altres. La cuina i l’art ofereixen múltiples oportunitats pràctiques per potenciar habilitats socials i cognitives, autonomia, confiança i creativitat. Els tallers faciliten l'adquisició de petites habilitats que permeten que el nen desenvolupi la pròpia autonomia en un procés natural.

En els nostres tallers descobrim com la creativitat i la cuina tenen moltes coses en comú. Entrem a la cuina i la convertim en un espai on elaborem creacions artístiques i culinàries. Explorem els aliments de manera sensorial, observant els colors, els sabors, les textures i les possibilitats que ofereixen. Connectem amb la natura a través dels ingredients.

Tenim una oferta de tallers propis i oferim la possibilitat de dissenyar una proposta de tallers fets a mida. Vosaltres ens dieu els ingredients i nosaltres els cuinem a foc lent per crear la proposta que més s'ajusti a les vostres necessitats.

 

Els nostres tallers es dirigeixen a espais educatius que s’emmarquen en un context curricular concret, i programes pedagògics definits. També es dirigeixen a espais culturals, museus, centres cívics, festivals d’art i cultura, biblioteques, empreses, entre altres, emmarcats en un context més d’educació en el lleure i programacions culturals.

Anem allà on ens necessiteu!!

bottom of page