top of page
estampat-groc_baobab.png

TALLERS

broccoli_logo_allargat.gif

Escull la teva aventura culinària!

Experiències entorn de la cuina. A The Broccoli Tribe cada taller és una aventura artística i culinària plena de reptes, enigmes i descobriments! Propostes per a petits i grans!

baobab_icona_cuina.png
baobab_web_icona_treball.png
baobab_icona_bombeta.png
baobab_icona_cuina.png
baobab_web_icona_treball.png
baobab_icona_conte.png
baobab_icona_bombeta.png
baobab_icona_cuina.png
baobab_icona_conte.png
baobab_icona_cuina.png
baobab_icona_cuina.png
baobab_web_icona_treball.png
baobab_icona_conte.png
baobab_icona_cuina.png

Fem tallers a mida. Trobem  les millors solucions a les vostres necessitats, ens adaptem a les instal·lacions i particularitats de cada espai. Anem allà on ens necessiteu!

S’introdueix el Taller a partir d’una història, d’uns personatges. A vegades aquests personatges tenen problemes i ajudem a resoldre’ls. Altres vegades ens donen pistes per avançar en el projecte.

Es fomenta l'intercanvi d’idees, la planificació, la repartició de tasques,... El treball cooperatiu funciona com un engranatge, cada talent individual es comparteix en l'equip i la suma d'aquests converteix l'experiència en un èxit.

Metodologia:

En els tallers de cuina The Broccoli Tribe descobrim com la creativitat i la cuina tenen moltes coses en comú. Entrem a la cuina i la convertim en un espai on elaborem creacions artístiques i culinàries. Explorem els aliments de manera sensorial, observant els colors, els sabors, les textures i les possibilitats que ofereixen. Connectem amb la natura a través dels ingredients.

La dinàmica dels tallers de cuina The Broccoli Tribe s'inspira en els mètodes pedagògics actuals i en el design thinking. Hi podreu trobar enigmes, jocs i descobriments que desvetllem a mesura que avança la recepta. 

 

​Utilitzant  el design thinking, fem un viatge creatiu i sensorial que ens permet intercanviar idees, analitzar-les, prioritzar-les i escollir les millors solucions per a cada repte i moment. 

Lluny de ser tallers pautats on tot està definit, els nostres tallers afavoreixen de manera global i col·laborativa la resolució de problemes, el treball en equip, l’intercanvi d’idees i l’organització de processos, entre altres. La cuina i l’art ofereixen múltiples oportunitats pràctiques per potenciar habilitats socials i cognitives, autonomia, confiança i creativitat.

Tenim una oferta de tallers propis i oferim la possibilitat de dissenyar una proposta de tallers fets a mida. Vosaltres ens dieu els ingredients i nosaltres els cuinem a foc lent per crear la proposta que més s'ajusti a les vostres necessitats.

 

Els nostres tallers es dirigeixen a espais educatius que s’emmarquen en un context curricular concret, i programes pedagògics definits. També es dirigeixen a espais culturals, museus, centres cívics, festivals d’art i cultura, biblioteques, empreses, entre altres, emmarcats en un context més d’educació en el lleure i programacions culturals.

Anem allà on ens necessiteu!!

Com són els TALLERS a The Broccoli Tribe?

La major part del Taller es desenvolupa en l’àrea culinària. Els ingredients, els estris i els processos de cuinar centraran la major part del Taller.  

Tallers que fan èmfasi en el procés creatiu. Hi trobareu materials dissenyats per treure el màxim de creativitat dels participants i trobar els recursos necessaris per a la solució.

bottom of page